Heb je belangstelling voor mijn boek? Maak dan HIER kans op een gratis exemplaar.

tein3

Het is zover, mijn boek is nu echt verschenen: 320 pagina’s dik en met twee luxe leeslinten. Hoe mooi het is geworden, zie je onderaan.

Mijn boek bestellen kan via mijn webwinkel http://www.dewerelddraaitomjou.nl. De prijs is 29,95 euro, inclusief verzendkosten. Ophalen – in Noordwijk ZH – kan ook. Dan kost het boek 25 euro.

Elke 50ste koper krijgt het boek bovendien gratis.

 

tein2

tein

11 reacties op “Heb je belangstelling voor mijn boek? Maak dan HIER kans op een gratis exemplaar.

  1. Lieve Philo,
    Ik ben benieuwd naar de inhoud van het boek. Mooi initiatief. Ik vind het leuk om een boek te lezen waarvan ik de schijfster ken. Plezier met schijven en geniet van ieder klein stapje opweg naar het eindproduct.
    Groetjes van Margreet

  2. Hi Philo,
    Zo lang geleden dat we elkaar zagen en spraken…en zo leuk om elkaar nu weer ‘te ontmoeten’. Leuk zo te leven over jouw boek en ‘het’ moment wat komen gaat…ik wens je vooral veel plezier!! Groet Monique Barnhoorn

  3. Beste Philo, gisteren tijdens een verjaardagdineetje kreeg een vriendinnetje jouw boek van haar zusje, ik ben er door geinspireerd en maak graag kans op een gratis exemplaar. Zo niet, dan bestel ik ‘m zeker!

  4. Ik wou voor mijn echtgenote jouw boek bestellen maar dit lukte helaas niet en kon het tevens nergens terug vinden op boeken websites. Hoe kan ik dit voor haar bestellen a.u.b. ?

  5. December in Africa, lekker aan het zwembad, lig ik de vrouw te lezen. Sabine Leenhouts schrijft in haar kolum over je boek: de wereld draait om jou. Mooie gedachte, en nu allang weer terug thuis denk ik, ja, dat is een boek dat mijn dochter uit haar moeilijke periode zou kunnen helpen. Dus ook al lukt het niet gratis, ik ga het gewoon kopen voor haar. Kost wat kost haha

Plaats een reactie